Revision

Vi hjælper mindre og mellemstore virksomheder med alt indenfor revision og regnskab.

Revision for virksomheder

Hos Haamann Statsautoriserede Revisorer har vi mange års erfaring indenfor revision i mindre og mellemstore ejerledede virksomheder. Vores revisorer har en bred vifte af ekspertise inden for økonomi og regnskab, og vi leverer altid resultater i høj kvalitet til vores kunder.

Som en virksomhed, der fokuserer på at yde professionel revision, tilbyder vi en bred vifte af tjenester, der sikrer nøjagtigheden af jeres regnskaber. Vi er specialiserede i at levere forskellige andre tjenester såsom virksomhedsrådgivning, skatte- og momsvejledning, samt hjælp med selskabsstiftelse, likvidation og andre administrative opgaver.

Vores revisionsproces er designet til at hjælpe vores kunder med at overholde lovgivningsmæssige krav og standarder, mens vi også identificerer områder, hvor I kan forbedre jeres finansielle resultater. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at forstå jeres unikke behov og udfordringer, og vi tilbyder skræddersyede revisionstjenester tilpasset jeres virksomhed og situation.

Få et uforpligtende tilbud på skatterådgivning

Skriv til os, hvis du ønsker professionel, skatterådgivning og et gratis, uforpligtende tilbud. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Hvorfor vælge os?

Har du spørgsmål, en forespørgsel eller blot en kommentar – så ring eller skriv endelig bare.

  • Gensidig tillid

    Tonen er uhøjtidelig og uformel. Vi er erfarne og effektive, det sikrer rimelige honorarer.

  • Relevant rådgivning

    Vi har specialiseret os i at rådgive og servicere mindre og mellemstore ejerledede virksomheder, hvor der rådgives samlet i forhold til både virksomhedens og ejerens økonomi og bedste interesser.

  • Individuel løsning

    Vores ydelser og honorarer skræddersyes, så de passer præcist til dine behov.

Vi har overblikket

Vi mener, at et effektivt samarbejde med vores kunder er afgørende for at opnå de bedste resultater. Vi lytter til og forstår jeres behov og ønsker, så vi har mulighed for at opbygge langvarige relationer baseret på tillid, samarbejde og gode resultater.

Vi forstår, at regnskaber kan være en udfordrende opgave for mange virksomheder. Derfor er det vores opgave at tage hele byrden og sørge for, at der er styr på selv de mindste detaljer, så I altid har et klart billede af jeres økonomiske situation.

Overlad tryg jeres regnskaber til en profesisonel revisor, så I kan fokusere på at drive jeres virksomhed.

Kontakt os

Hos Haamann Statsautoriserede Revisorer stræber vi efter at yde vores kunder den bedst mulige service og at sikre, at jeres regnskaber står skarpt. Vi er altid klar til at besvare spørgsmål eller give kompetent vejledning og rådgivning. Kontakt os.

Sikkerhed for statusautoriseret revision af høj kvalitet

Vi er medlem af Danske Revisorer FSR. Det sikrer dig som kunde, at vi altid er opdaterede, og at vi lever op til internationale standarder om kvalitetsstyring, revision samt yderligere krav ifølge dansk revisorlovgivning. Vi er via FSR forpligtede på efteruddannelse og kurser inden for revision, regnskab og skat.