Skatterådgivning til virksomheder

Søger du en skatterevisor? Få professionel rådgivning om skat til din virksomhed

GENSIDIG TILLID

Tonen er uhøjtidelig og uformel. Vi er erfarne og effektive, det sikrer rimelige honorarer.

RELEVANT RÅDGIVNING

Vi har specialiseret os i at rådgive og servicere mindre og mellemstore ejerledede virksomheder, hvor der rådgives samlet i forhold til både virksomhedens og ejerens økonomi og bedste interesser.

INDIVIDUEL LØSNING

Vores ydelser og honorarer skræddersyes, så de passer præcist til dine behov.

Få et uforpligtende tilbud på skatterådgivning

Skriv til os, hvis du ønsker professionel, skatterådgivning og et gratis, uforpligtende tilbud. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Har du spørgsmål, en forespørgsel eller blot en kommentar – så ring eller skriv endelig bare.

Skatterådgivning er kun for eksperter

Næsten alt hvad en virksomhed og dens ejer foretager sig får skattemæssige konsekvenser - ofte væsentlige og uventede. Skattelovgivningen kan være et minefelt for ikke-kyndige.

Derfor er den god idé at benytte en revisor, som kender spillereglerne. Så får du sikkerhed for, at du betaler det, du skal - og at det ikke er mere end nødvendigt.

Vi tilbyder alt inden for revision, regnskab og rådgivning, bl.a

Kontakt os på 43 20 51 91, og fortæl os om din opgave.

Vi yder dig gerne uvildig, faglig rådgivning samt giver dig
et gratis og uforpligtende tilbud.

Sikkerhed for statsautoriseret revision af høj kvalitet

Vi er medlem af Danske Revisorer FSR. Det sikrer dig som kunde, at vi altid er opdaterede, og at vi lever op til internationale standarder om kvalitetsstyring, revision samt yderligere krav ifølge dansk revisorlovgivning. Vi er via FSR forpligtede på efteruddannelse og kurser inden for revision, regnskab og skat.